Chanson Max Lite 3

Chanson Max Lite 3 til en super fornuftig pris.
Max lite er en lille fornuftig ioniseringsmaskine som passer til den lille husstand, hvor der er tid til at vente på at det gode basiske vand. Det elegante design passer perfekt på køkkenbordet, som en hvilken som helst anden køkkenmaskine.

OBS. grundet færre plader er Chanson Max Lite en  mindre, ydeevne, hvilket vil sige, at du i områder med meget hårdt vand, kan have svært ved at producere ioniseret vand med en pH-værdi under 5 og over 9,5. Det er ikke umuligt men det kræver at man regelmæssigt afkalker.   Har du hårdt vand i vandhanen? Se da modellerne Royale og Max Plus med 7 platinbelagte titanium plader  eller Revolution som har 9 store platinbelagte titaniumsplader og derfor mindre sårbare overfor hårdt vand.

Simpel afkalkning af din ioniseringsmaskine 
Afkalkining med C-clean
Afkalkning med brug af Cirkulationspumpe 

 

DKK 11.350,00

Max lite_ 3
Chanson Max Lite 3

DKK 11.350,00

Delbetaling
384 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.350 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 384 kr. Samlede kreditomkostninger 2.465 kr. Samlet tilbagebetaling 13.815 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,07%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Chanson Max lite 3 ioniseringsmaskine-
Til en-mandshusholdningen.

Det er flere fordele ved at vælge ioniseret vand frem for ordinært vand:

  • Den mest naturlige anti-aldringsbehandling som er kendt. Dette er en antioxidant mange gange stærkere end vitamin C.
  • Ioniseret alkalisk vand genopretter celle funktioner, øger kroppens hydrering og neutraliserer syrer og frie radikaler.
  • Drikke ioniseret alkalisk vand kan give immunforsvaret en vigtig vitaminindsprøjtning.
  • Syre vandet (biprodukt af alkalisk drikkevand) kan bruges som desinfektionsmiddel og vil bidrage med at forny og revitalisere huden.

Antal Plader

3 platin belagte titanium plader (svarer typisk til 7 plader hos andre producenter)

Syrevand/acid water

Chanson producerer naturligt syrevand, som er unikt med sine antibakterielle egenskaber til både rengøring og den daglige hudpleje. Dog skal man være opmærksom på at model lite 3 ikke er istand til at lave en syre vand under pH 4. dvs syrevandet fra maskinen vil have svært at afhjælpe betændelses tilstande i huden. Ønsker man også at bruge sin ioniseringsmaskine ifbm bekæmpese af betændelse, sår og mundhygiene, vil man have behov for minimum 7 titanium plader ( model Chanson MAX PLUS, Revolution eller Royal).

Rensning med citronsyre

Maskinen rengøres ca. 1 gang hver måned  med citronsyre.

Filter

Chanson Max Lite 3  ioniseringsmaskine har et indbygget aktivt kul filter PJ-8000, som renser for bly, tungmetaller, bakterier, lugt, klor, blegemidler, organisk, parasitter, farve, benzen, sand, svampe, bakterier, acetone, ethylenglycol, formaldehyd, methylenchlorid, perchlorethylen, toluen, xylen, butadien, THM, og trihalogenmethaner.
Filtreret skiftes min. 1 gang årligt og/eller efter 9000 liters gennemløb.

Dimensioner

Hovedenhed: 120 mm dyb x 225 mm bred x 320 mm høj

Farve

Sort

Vægt

4,6 kg

pH-niveau

4,0 – 10,0

ORP-niveau

+ 1.000 til – 725

Flow

0,9 – 2,0 liter pr. min v/45 PSI vandtryk

Molekylær hydrogen H2

45 – 400 ppb

Filter

Chanson PJ-8000 erstatningsfilter

Filter levetid

9000 liter eller maks 12 måneder

Temperaturer

5-40 grader

Vandtryk

5-90 PSI

Strøm

220V / 50Hz

Strømforbrug

5W – 150W

Inkluderet i pakken

Med Chanson Max Lite 3 ioniseringsmaskine medfølger:  citronsyre, pH plancher, pH-testkit, dansk brugervejledning, 1/8″ plastrør, adapter/vender til tappehane (diverter) og overgange til tilkobling til tappehane.

Garanti

3 år.

Frafald af garanti

Garantien frafalder såfremt skade på dit produkt er selvforskyldt eller der er foretaget service hos en ikke-certificeret Chanson-reperatør. Reperation og service skal derfor altid udføres hos Chansons certificerede servicecentre. Viser det sig, at skaden ikke er dækket af reklamationsretten, vil du modtage et tilbud på reparationen i stedet.

Dansk Servicecenter

Vi har dansk Servicecenter i Vejen og Ballerup, men har også mulighed for at sende en servicemand ud til dig (mod betaling) og lave maskinen på stedet.

Vægt 7 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons