H2 Blue Drops — måling af molekylær hydrogen

– måling af molekylær hydrogen

H2 Blue drops er den bedste måde at teste, hvor effektiv din ioniseringsmaskine, Ionizers eller kande producerer hydrogenrigt H2 i vand. Hydrogen koncentrater måles ved at beregne i PPM i vandopløsningen.

Indeholder cirka 400 dråber.
H2 Blue drops kan lave ca 25 til 40 tests pr. flaske.

kr. 219,00

Ikke på lager

H2 Blue Drops – måling af molekylær hydrogen

H2 Blue Drops bruges til at måle koncentrationen af ​​opløst H2-gas (mg/L-ppm) i hydrogenrigt vand.
Når dråberne placeres i vand, der indeholder opløst molekylær hydrogen, bliver de blå dråber klare. En 10mL flaske indeholder ca. 325 dråber (det samlede antal test vil variere afhængig af den gennemsnitlige H2-koncentration).
Leveres med et måleglas/opbevaringsbeholder og et rør til afmåling af H2 Blue drops.
Brugervenlige testdråber til måling af hydrogenkoncentraterne i hydrogenrigt vand.
Hver dråbe repræsenterer 0,10 PPM (100 PPB) opløst hydrogengas ved hjælp af en 6 ml. prøve af vand i det medfølgende plastikbæger.

Når kroppen er særligt udfordret

Molekylær hydrogen til når du har brug for mere. Flere og flere kæmper med en krop, der har udfordringer med at fungere optimalt. Det kan der være mange grunde til. For mange af os skyldes det diverse livsstilsvalg i kombination med udefrakommende skadelig påvirkning. Når kroppen har brug for mere, har hydrogen vist sig at være effektiv.Molekylær hydrogen dannes naturligt i kroppen, hvor den spiller en stor rolle i at holde kroppen sund og rask. H2 er en kraftig antioxidant og fungerer optimerende i kroppen. Samtidig er H2 den mindste antioxidant, der findes, og er derfor i stand til at nå helt ind i kernen af cellerne.
Del gerne
Vægt ,149 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Show Buttons
Hide Buttons