Activated Carbon Block Filter Abonnement

Activated Carbon Block Filter

— på abonnement

Filter nr. 1 til C3-system og filter nr. 3 til Nanofiltersystemet.
Dette filter fjerner klor, blegemidler, pesticider og kemikalierester. Renser og forbedrer vandkvaliteten.

Forventet levetid: 3.000-12.000 L eller 9-12 måneder afhængig af lokal vandkvalitet og forbrug.

Fra: kr. 180,00 / år

Ryd
Activated carbon block filter
Activated Carbon Block Filter Abonnement

Activated Carbon Block Filter

— på abonnement

Dette Activated Carbon Block Filter bruges i to af vores filtreringssystemer nemlig i C3-filtersystemet og i nanofiltersystemet.

Filter nr. 1 til C3-system og filter nr. 3 til nanofiltersystemet.
Dette filter fjerner klor, blegemidler, pesticider og kemikalierester. Renser og forbedrer vandkvaliteten.

Forventet levetid: 3.000 – 12.000 L eller 9-12 måneder afhængig af lokal vandkvalitet og forbrug.

Materiale: Activated Carbon Blocks fibre lavet i Japan.

Activated Carbon Block Filter er en del af de to nedenstående systemer:

OBS: Vi forhandler ikke nye C3 filtersystemer, men vi kan varmt anbefale at udskifte C3-filtersystemet til vores nye afløser PF-207 filter. Du kan læse mere filteret her.

Aktivt kul til filtrering

Aktivt kul er 100% naturligt, og består oftest af brændte kokosskaller eller bambus. Kul har i århundreder været brugt som vandrensning, men gennem de seneste år er brugen af kullet blevet større parallelt med, at vores behov for rensning af drikkevand er blevet større, og vi ønsker at reducere brugen af plastflasker. Rensning med kul og aktivt kul er baseret på det naturlige fænomen, som kaldes adsorption d.v.s. en partikels evne til at fastholde et molekyle fanget på sin indre eller ydre overflade. Et kulfilter kan reducere vandets indhold af kalk, bly, kobber og klor og andre stoffer, der påvirker vandets smag. Et kulfilter kan rense vand, hvis vandet indeholder stoffer, som ikke kan fjernes med den almindelige iltning og filtrering. Det kan eksempelvis være i tilfælde, hvor grundvandet indeholder pesticidrester.
Et aktivt kulfilter kan fjerne frit klor og andre organiske opløsningsmidler. Vi ved, at kul virker rensende og bruges ved behandlinger af forgiftninger og overdoser. Det aktive kul binder giftstoffer og kemikalier i kroppen, så de ikke optages i blodbanerne, men samles og transporteres ud via afføring. Flere hudplejeprodukter har et indhold af aktivt kul, der kan absorbere visse bakterier og snavs. Aktivt kul bruges også flittigt i bodyscrubs.

Del gerne
Vægt 0,300 kg
Hyppighed

Månedlig, Kvartal, Årlig

Show Buttons
Hide Buttons