Optimer din sundhed med hydrogeninhalering

En hydrogeninhalator giver dig mulighed for at få hydrogenterapi i dit eget hjem. Den vil booste dig med sprudlende antioxidanter hurtigt og effektivt. Den hurtigste måde at optimere din sundhed med antioxidant hydrogen er ved at bruge en hydrogeninhalator. Du kan bruge inhalatoren, men du slapper af, mediterer eller tager en powernap. Her kan du finde hydrogeninhalatorer fra 150 ml/min op til 1200 ml/min alt efter behov.

Hydrogenterapi kan booste din krop

Hydrogenterapi er baseret på hydrogeninhalering. Molekylær hydrogen er en antioxidanter, der går ind og bekæmper oxidativ stress i dine celler. Det betyder, at det kan sænke niveauet af stress i dine celler og dermed optimere din sundhed og livskvalitet på flere måde. Hydrogen er ikke et lægemiddel, men produceres naturligt i dine tarme. En sund og velfungerende tarm vil kunne producere mellem 10 og 12 liter H2 i døgnet. En hydrogeninhalator kan booste dig med meget mere. Japanske studier, at brugen af H2 ikke kan overdrives, da det overskydende vil udåndes. Studier viser, at jo mere svækket kroppen er, jo større er behovet for at få dækket sit H2-underskud.

Lej din egen maskine til hjemmebrug´

Du har mulighed for at leje en inhalator, så du hjemme i ro og mag kan teste, om det er noget for dig, eller hvis du er skadet og ønsker at opnå en hurtig restitution. Læs meget mere om leje af hydrogeninhalatorer under fanen “leje af hydrogeninhalatorer”. Du har også mulighed for at prøve hydrogenterapi på flere klinikker rundt i landet.

Tilbud
kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse
Tilbud