Forkæl din hud og beskyt dit helbred med rent, energifyldt vand

Brusefiltre filtrerer dit vand, så du passer på din hud og dit hår. Du kan få en sundere baderutine med et brusefilter. Et brusefilter vil sørge for, at din krop kun får rent og sundt vand, når du er i bad.  Det betyder, at du vil få sundere og smykker hår, der er blødere samt mere smidigt og medgørligt. Det vil afhjælpe tør hud og genoprette balancen i din hovedbund. Det vil også betyde, at du vil sænke dit forbrug af shampoo og sæbe. Vores brusefilter monteres nemt på enhver bruserarmatur. Filteret har en levetid på cirka 12 måneder afhængigt af vandkvalitetet.

Hvordan virker Chanson brusefiltre?

Chanson brusefiltre fjerner det resterende klor i vandet i mere end 20.000 liter vand (baseret på 100 gram calciumsulfit) med en effektivitet på mere end 99%. Chanson brusefilter er det eneste brusefilter på markedet, der blødgør og vitaliserer vandet samtidig med, at det også fjerner klor og kloraminer.

I brusefiltret sidder en “Swirling Anion Deflektor”, som genererer negative ioner, når vandet bliver presset igennem filteret. Vandet bliver så at sige mere levende igen og fyldt med energi, som kroppen absorberer. Det gavner gavner kroppen i form af rensning af blodet, styrkelse af immunforsvaret, forbedret søvnkvalitet og mindre stress og træthed. I brusefiltret er der små specialiserede keramiske kugler, som reducerer vandets overfladespænding, så vandet føles blødere og plejer håret. Det giver fugtighed til håret, og gør tørt og genstridigt hår blødt og silkeagtigt.

Show Buttons
Hide Buttons