Mere energi og overskud med biohacking

Når du drikker hydrogenrigt vand, er du i fuld gang med biohacking. Du tilføjer din krop en stor mængde af sunde og nødvendige antioxidanter. Udover at forbedre din fysiske sundhed, der gør dig i stand til at præstere bedre fysisk, så kan H2 forbedre dit mindset og energiniveau. Når du træner eller udfører anden fysisk aktivitet, så dehydreres kroppen markant. Når det sker, falder præstationsevnen. Undersøgelser viser, at en dehydrering på blot 2% forringer præstationsevnen med intet mindre end 20%.

Hydrogenrigt vand optimerer din fysiske præstation

Hydrogenrigt vand med masser af antioxidanter kan booste nedbrydelsen af den oxidering og inflammation, som kroppen har været udsat for under træning. Når man træner, er det nemmeste at benytte sig af en Mini Ionizer Traveler eller Mini Ionizer Office som kilde til hydrogenrigt vand. De er nemlig lige til at tage med sig på farten.

Hydrogenrigt vand kan optimere din fysiske præstation fordi: Vandmolekyleklyngerne mindskes, og vandet er derfor nemmere at drikke. Det betyder, at kroppen hydreres mere effektivt. Vandet har en basisk pH-niveau, som hurtigere kan neutralisere mælkesyre. Hydrogenrigt vand kan afhjælpe skader og mindske muskeltræthed. Jo mere H2, du har i kroppen, jo længere kan du performe

Forbedr din restitution med hydrogen

Restitution er en af de vigtigste faktorer, når du arbejder på en bedre fysisk præstation. Når du restituerer, giver du kroppen tid og næring til at samle styrke og blive endnu stærkere. Det handler nemlig om at give kroppen hvile til at genopbygge og forstærke det væv, man har belastet efter træning. Mælkesyreproduktion og kroppens restitutionstid er helt afgørende, når du ønsker at forbedre din præstationsevne. H2 vil angribe den akkumulerede mælkesyre, være med til at forbedre og forkorte din restitutionstid og booste din præstation.

Hurtigere genopretning med H2

H2 har derudover evnen til at skabe hurtigere genopretning fra skader, der normalt ville tage måneder. Når det oxidative niveau i blodet stiger, bidrager det til muskelskader, muskelbrud, træthed og ømhed. Hydrogenrigt vand og hydrogeninhalering kan derfor reducere muskelømhed, træthed samt optimere genopretning fra skader. Du kan altså præstere længere og bedre samt restituere og genoprette hurtigere ved hjælp af hydrogenrigt vand med antioxidanter.

Tilbud
Tilbud
Show Buttons
Hide Buttons