Gør hverdagen nemmere med abonnement

Mange iWater-produkter kan fås på abonnement, der gør det nemmere for dig at vedligeholde dine iWater-produkter. Det gælder afkalkningspulver, filtre, og filterpatroner, som du kan få automatisk tilsendt. Så kan du altid holde din maskine eller flaske optimeret. Du behøver ikke selv bestille nyt filter eller afkalkningspulver, men får det nemt og enkelt ind ad døren. Det bliver ikke nemmere. Se vores udvalg af filtre, filterpatroner og tillægsprodukter herunder.

Her finder du også vores afkalkningspulver, som er essentielt for, at dine maskiner kan køre optimalt og holde i mange år. Vores afkalkningspulver kan bruges til Mini Ionizer Office, Ionizer TI 0.2, Ionizer On The Go, Ionizer Home og alle Chanson Ioniseringsmaskiner. 

Få tilsendt tilbehør med posten

Når du har et abonnement, så behøver du ikke tænke over, at du skal huske at købe afkalkningspulver eller nye filtre. De kommer helt automatisk ind ad døren, når det er tid til at skifte dem ud. Det gør det nemt og enkelt at holde dine maskiner kørende bedst muligt altid. Så kan du fokusere på en sundere livsstil.

Show Buttons
Hide Buttons