Vandsommelier Mette-Marie Linding

www.iwater.dk - vandsommelier mette-marie linding

Vandsommelier Mette-Marie Linding

Det er med et glimt i øjet og seriøs faglighed, at vi har valgt at give Mette-Marie titlen vandsommelierDet er simpelthen, fordi hun er ekspert på sit område. Hvis du stiller hende et enkelt spørgsmål om, hvad vand kan, så kan hun tale om det i timevis. Den korte udgave er iWater – intelligent vand.

Mette-Marie tog for otte år siden beslutningen om at følge sin drøm. Hun ville gøre en forskel for sine medmennesker og oplyse dem om hvilken powerfuld kraft og markant livsændring, du kan opleve ved at drikke vand med antioxidanter eller inhalere hydrogen.
 
Hvorfor blev det vand Mette-Marie forelskede sig i?
Faktisk var det hendes nu afdøde mands længerevarende kræftsygdomsforløb, der var startskuddet til hendes karriere. For da lægernes kommentar efter en større operation var, at han skulle gå hjem, og leve som han plejede, så virkede det ikke som en særlig god idé. Alle ved, at kræften kommer af noget.
 
Nu er Mette-Marie ikke jyde for ingenting, så viljen, stædigheden og ikke mindst nysgerrigheden til at finde svar på sine egne spørgsmål tog hende med på en kæmpe vandrutschetur.
 
Hun investerede alt, hvad hun ejede i at købe nye maskiner og vandfiltre, hun udarbejdede en stor evidenskundedatabase og en psykoterapeutisk og ernæringsmæssig uddannelse. Alt dette har i dag gjort Mette-Marie i dag til et omvandrende vand-leksikon.
 
Har en sygdom? Er du udfordret med angst, depression, en sportskade, fertilitet,  inflammation i kroppen, livslede eller andet? Sidder du nu og har brug for råd til hvilken maskine eller produkt, der er bedst for dig?
 
Så klik på knappen nedenfor og book en tid hos vandsommelier Mette-Marie.
 

Antiinflammatorisk livsstil

iWater Ionizer Kande 1L

DKK 2.599,00

Antiinflammatorisk livsstil

iWater Mini Ionizer On The Go

DKK 1.599,00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons