Parkinson – hydrogenrigt vand kan hjælpe kroppen til selv at producere dopamin

Parkinson

Når kroppen mangler dopamin kan der opstå neurodegenerative lidelser.

Adskillige dyreforsøg og en håndfuld forsøg med mennesker vist, at molekylær hydrogen fremmer kroppens produktion af dopamin — kroppens egen lykkehormon

Et randomiseret, dobbeltblindet, placebokontrolleret forsøg med 18 patienter fandt, at patienter, der drak Hydrogenberiget vand i 48 uger, opnåede en forbedring i den samlede UPDRS-score (Unified Parkinson’s Disease Rating Scale). UPDRS-scoren hos patienter, som drak vand med placebo, blev forværret.

De foreløbige resultater indikerer, at indtagelse af Hydrogenberiget vand er sikkert og tåles godt. Hertil kommer, at det har en væsentlig indvirkning på Parkinsons sygdom [23].

I 6-hydroxydopamin- eller 1-methyl-4-fenyl-1,2,3,6tetrahydropyridin (MPTP)-gnavermodeller for Parkinsons sygdom er administration af Heffektivt til at hæmme sygdommens udvikling og progression [16, 55–57]. Yderligere analyse har vist, at den terapeutiske effekt af Hi modeller for Parkinsons sygdom kan høre sammen med forebyggelse af tab af dopaminerge neuroner i substantia nigra. Derudover et fald i produktionen af 4-HNE i de SN-dopaminerge neuroner og ophobning af 8-oxoguanin i striatum (fig. 3) [16, 55, 57].

Her de primære tarmgasser, som produceres og anvendes af mikrobiota i tarmene. Tarmens mikrobiota er tæt forbundet med Parkinsons [97]. Det betyder, at forholdet mellem hjerne og tarm under behandling med Her blevet et interessant emne.

Hydrogenrigt vand har vist sig at kunne reducere tabet af dopamin hos personer med Parkinson. Men det er muligvis ikke er den eneste faktor, der er forbundet med at drikke hydrogenrigt vand. Men da man ikke helt kan forklare, hvad som sker, er der i fremtiden behov for flere studier til at undersøge sammenhængen mellem hjerne og mave, når man drikker hydrogenrigt vand.

En forsker ved navn Mikako har observeret, at hydrogenrigt vand øger koncentrationen af Hi åndedrættet og forbedrer de motoriske mangler i en rottemodel. Det ser ud til, at tarmens mikrobiota medierer kommunikation mellem tarm og hjerne.

Læs også her om Parkinsonpatient Jan, hvis livskvalitet er steget markant efter, at han begyndte at drikke hydrogenrigt vand.

Læs artiklen om Jan her

Antiinflammatorisk livsstil

iWater Ionizer Kande 1L

DKK 2.599,00
Tilbud

Antiinflammatorisk livsstil

iWater Mini Ionizer Traveler

DKK 1.595,00

Antiinflammatorisk livsstil

iWater Mini Ionizer On The Go

DKK 1.599,00
Show Buttons
Hide Buttons