Min mands kræftsygdom blev starten på et liv med basisk antiinflammatorisk vand

Foredrag om ioniseret basisk vand med Mette-Marie Lidning

Min mands sygdom og død blev starten på en ny karriere med vand

I 2010 fik min mand konstateret kræft. Han blev opereret og fik fjernet tumor på tyktarmen, med besked om at han nu kunne gå hjem og leve videre som han plejede. Min mand elskede livet – og alle de goder det bød sig. Men havde jeg dog bare for mange år siden kendt til basisk ioniseret vand med antiinflammatoriske egenskaber

Min man Bjarke var født med arvelige nyreproblemer som både hans mor og morfar døde af inden de blev 40 år.  Lægerne havde ikke andre råd end at lade være med at ryge og drikke for at holde blodtrykket nede. Men jeg kan ikke lade være med at tænke at hvis nu, min mand og vi som familie kunne have drukket ioniseret vand med antiinflammatoriske egenskaber. Hvordan ville verden så have set ud??

Lægerne sagde efter kræft operationen til min mand, at at han skulle gå hjem og leve som han altid havde gjort.

Men alle ved jo godt at kræften kommer af noget,
så at gå hjem og leve som man plejer, er da nok det dummeste man kan gøre som kræftpatient.

Efter det endte sygdomsforløb, researchede jeg efter livsstilsændrende mirakler. Udover det faglige kendskab jeg har til sundhed og ernæring, (Bachelor of Health Sciences) søgte jeg efter alverdens sygdomsforebyggende ændringer, behandlinger og metoder til en sundere livsstil i håb om at kunne hjælpe min mand videre i en rask krop.

En sen aften støder jeg på ordene:

“CHANGE YOUR WATER – CHANGE YOUR LIFE”

Siden jeg fandt det var amerikansk og maskinen kostede over 40.000 kr. Jeg kiggede lidt rundt på siden men blev hurtig skeptisk og lukkede ned igen. “Ingen skulle komme og fortælle mig, at vand kunne være meget mere, end det der løb ud af min hane”

To år senere vendte kræften tilbage og i 2013 tog jeg afsked med min mand 49 år gammel.

Udover den sorg der ramte os som familie, blev jeg også vred. Vred over, at han fik besked på at gå hjem og leve sit liv som han plejede efter operationen. Frustreret over, at jeg gav ham lov til at gå hjem og levede sit liv som han plejede. Det gjorde vi nu heller ikke helt, men idet min mand også led af nyreproblemer måtte han ikke spise grøntsager. Jeg følte mig magtesløs over ikke at være herre i den krop, som havde brug for en livsstilændring – en krop og et helbred jeg kun havde turde håbe det bedste for. Min mand elskede kaffe, hvidt brød og pølser 🙁 Og det er præcis hvad man anbefaler at spise som nyrepatient.

Et par måneder efter hans død, støder jeg igen på noget vand med sundhedsmæssige fordele til forebyggelse af diverse livsstilsygdomme. Ioniseret basisk vand som skulle indeholde langt flere antioxidanter end mange grøntsager og derfor være antiinflammatorisk. Denne gang oplever jeg en mindre provokation end tidligere, fordi jeg i stedet vælger at gøre mig nysgerrig på det. Jeg har på daværende tidspunkt intet at miste længere, og læser stille og roligt op på dette såkaldte basisk ioniseret vand og vælger at købe en maskine for at prøve det af på egen krop.

Jeg har arbejdet med forebyggelse og sundhed i 30 år, med fokus på kost, motion og mental balance – men faktisk aldrig interesseret mig for vand, ud over at det var vigtigt at drikke vand. Og det til trods for at jeg selvfølgelig via teorien har lært at 70% af kroppen er vand. Jeg blev langsom nysgerrig og da jeg selv fik en maskine og kunne smage forskellen og mine led fik det bedre. Min søvn blev bedre og jeg oplevede at vandet gav mig energi. Så blev jeg alvorligt interesseret og hentede viden ind fra alle verdens hjørner.

Vandet gav pludseligt så god mening for mig, og tænk engang, at vi i den videnskabelige verden ikke har tænkt mere vand ind som et seriøst element i sundhedsfremme og helbredelsesprocesser?

70% af kroppen består af vand, så ved at ændre kvaliteten af den væske som udgør ca. 50 kg af vores kropsvægt, har det logisk nok mere at sige, end hvad vi førhen har gået og troet.

I starten investerede jeg i et par maskiner og lånte dem ud, lavede mine egne små praktisk kliniske observationer på særligt syge mennesker med bl.a. cancer patienter (min mor) og personer ramt af senfølger, gigtramte, psoriasis, KOL, lavt stofskifte, Parkinson, stressramte og deprimerede,

Med tiden gik det op for mig, at alle maskiner jeg havde haft ude til låns, havde haft en positiv effekt – hvad end det var ledsmerter eller hudlidelser.

Efter disse observationer, kickstartede min levevej for alvor.

Jeg brugte et halvt år på at forstå ioniseringsmaskinens opbygning og funktioner, vandets egenskaber og møder med eksperter lokalt og globalt. Påfaldende var, hvor lidt viden der var om basisk ioniseret vand og dets sundhedsmæssige fordele på daværende tidspunkt. Jeg fik hurtig en fornemmelse af, at evidensbaseret videnskab og forskning bag ioniseret vand, stadig er under udvikling – men at det inden for det sidste årti har taget fart og vundet accept i flere vestlige lande.

Trods den svært utilgængelige adgang til evidens, satsede jeg min forsikring fra min mands død samt solgte vores hus – og købte det danske agentur, Chanson. At det blev Chanson skyldes 1. at jeg kunne komme ind og se fabrikken, 2. maskinerne bruger ingen kemi og 3. Maskinerne bliver produceret i Taiwan og min søn har boet 1 år på Taiwan og taler Kinesisk.

Jeg erkendte, at videnskab ikke kan fremskyndes, for sandheden er, at vi endnu kun ved hvad der svarer til en dråbe i havet. Men jeg valgte at gå med min egen erfaring, observation, research og viden indenfor feltet. Og nu, 6 år senere, er det kun gået en vej. Fremad. og jeg har idag beriget mere end 1000 familier med en Chanson ioniseringsmaskine

I dag er basisk ioniseret vand fra Chanson tilgængeligt ved flere tappestationer rundt omkring i landet, og privat personer og virksomheder begynder at investerer i deres egen ioniseringsmaskine for en optimeret hydrering for at fremme koncentrationsevnen og stabiliseringen af syre/base-balancen hos deres medarbejdere – og for at gøre op med diverse helbredsmæssige udfordringer fordi vandet som sagt er kraftig antiinflammatorisk.

Jeg bliver hver dag rørt over henvendelser fra kunder, der melder positivt tilbage og tilsender specifikke resultater fra lægen som bevis på fremgang og bedring. Men jeg møder også modstand fra det etablerede system og fra den danske videnskab. Noget af det første som skete da jeg gik igang var at ingerniørene bragte den meget kritisk artikel hvor de skrev at det ioniserede vand var nytteløst og spild af penge. Så der stod jeg og selvfølgelig vejer det tungere hvad fagbladet ingenøren skriver.
Praktisk klinisk erfaring er også videnskab, så i 2018 beslutter jeg mig til at lave videointerviews med kunder som for hvem Chanson vandet har gjort en forskel. Over 30 dage laver jeg 30 live interviews som blev fulgt tæt rundt i hele landet. I 2019 gjorde jeg det samme, så nu ligger der ca. 70 videointerviews på vores Youtube kanal 

Om vandet kunne have gjort en forskel for min mand tænkte jeg på tidligere, men er i dag fokuseret på – og glæder mig ved, i stedet at kunne hjælpe mange andre med at få kendskab til Chanson ioniseret vand

Jeg startede da min mand sluttede.

Og rejsen er først lige begyndt. Visionen om at udbrede kendskab til basisk vand med antiinflammatoriske egenskaber er blevet en levevej, med ønsket om at vi sammen gør hvad vi kan, i kampen mod forebyggelse af dårligt helbred og sygdom. Måden vi lever på er altafgørende for vores velbefindende, så en varieret kost og motion, et optimistisk sind og basisk ioniseret vand er et meget godt sted at starte. Hvad end det gælder forebyggelse eller både før, under og efter et sygdomsforløb.

Mette-Marie Linding,
iWater CEO

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons