Hydrogen – Vejen til raske celler

www.iwater.dk - hydrogen - vejen til raske celler

Hydrogen – Vejen til raske celler

Der er ingen tvivl om, at når sygdommen har sat ind, så er gode råd dyre og dagligdagen styrter hurtig i grus på alle fronter. 
Men sådan behøver det ikke at være i alle situationer. Selvom alle har deres egen unikke historie, så er der her en fuldstændig simpel og let tilgængelig ny viden om hydrogen. Det første atom i det periodiske system — og det mindste. 

Måske er det lige netop derfor, at det er overset hvilken gavnlig og epokegørende effekt hydrogen har.

 

Det var Mette-Maries (kvinden bag iWater) daværende mands sygdom, der var startskuddet til hendes karriere i dag. Det var sygdommens mørke sider, der tog Mette-Marie ind i en ny verden af, hvordan kunne syge celler blive raske.

Hendes nysgerrighed, og ikke mindst en vilje og stædighed, på, hvordan og hvornår og hvorfor hydrogen er en antioxidant. Hvad sker der når ioniseret vand med hydrogen drikkes og/eller inhaleres??

Hendes nysgerrige og videnbegærlige tilgang fik hende til at indkøbe dyre inhalatormaskiner. Herfra begyndte Mette-Marie at lave sin egen evidensbaserede database over hendes kunder. Hurtigt dannede der sig et mønster. Inhalering af hydrogen kan være vejen til raske celler. 

www.iwater.dk - vandsommelier mette-marie linding
Læs mere om Mette-Marie

Kan man inhalere sine antioxidanter?

Ja, det kan man – du kan også drikke dem fra din vandflaske og sågar bade i dem.

Molekylær Hydrogen (H) – en selektiv antioxidant 

H2 er verdens mindste og kraftigste antioxidant. H2 kan forebygge og restituere celleskader. H2 er en gas, som vi på dansk kalder for brint, og som over de sidste 10 år har vist sig at have sundhedsfremmende potentialer og samtidig unikke egenskaber til at kunne støtte det medfødte immunforsvar mod inflammatoriske signalmolekyler, som skaber sygdomme.

Det, der gør H2 til noget helt særligt, er; at H2 er selektive antioxidanter, der selektivt evner kun at neutralisere de mest cytotoksiske (celleskadende) frie radikaler, f.eks. hydroxylholdige radikaler (OH). H2 neutraliserer de usikre hydroxylholdige radikaler og ændrer formen på dem, så de næsten på magisk vis bliver til vand. 

www.iwater.dk drik dig til en sundere krop

En dybere forståelse for H2 Molekylær Hydrogen

Lidt dybere forståelse af H2 Hydrogen er et kemisk stof med symbolet H i det periodiske system. Det har atom nummer 1 og en standard atomvægt på 1,008µg. Det er det mindste stof i det periodiske system. Når to hydrogenatomer danner en forbindelse, opstår molekylær hydrogen H2.  I naturen vil hydrogenatomer lynhurtigt danne forbindelse med andre atomer, og det er netop denne unikke evne, som gør H2 til en selektiv antioxidant.

Det har overrasket hele verden, at H2 i den menneskelige krop kan udrette så meget. Det rækker ud over vores vildeste fantasi, at det mindste stof i det periodiske system kunne være den næste store nyhed i forhold til den menneskelige sundhed — eller hjælp til netop at genoprette sundheden.  

Spændende fakta er, at H2 er uden lugt, farve og smag. H2 er den mindste og letteste partikel og består bare af to protoner og to elektroner. H2 vejer 88 gange mindre end C-vitamin, som er den mest kendte antioxidant. Hos mennesker produceres i fordøjelseskanalen ca. 10 – 12 liter H2 dagligt, hvis man spiser grønt og fiberrigt. Den H2, som kroppen selv danner, er i reglen ikke nok til mere end opretholdelsen af en sund krop. Har man brug for hjælp til heling af sygdomme, bør man indtage mere. 

Hydrogen er brændbar ved koncentrationer mellem 4 og 70% i atmosfæren, og kan kun brænde, hvis der er ild som antændingskilde. Hydrogenberiget vand kan ikke brænde.

Sundhedsfakta Molekylær Hydrogen (H2)

H2 støtter kroppens antioxiderende system gennem et effektivt aktiveringsmønster, der er selektivt, går gennem specifikke celleveje og bidrager til at regulere afgiftning, antioxidanter og cellernes små gener. H2 er en effektiv antioxidant, forstået på den måde, at den kun angriber de værste frie radikaler i kroppen såsom hydroxylfrie radikaler (OH). Den enkelthed, hvormed H2 eliminerer frie radikale, kan ikke overdrives. H2 har yderst let ved at trænge ind i kerner og mitokondrier og udrette sin meget unikke cellemodulerende effekt for cellemetabolismen og cellernes signaler på en meget positiv måde.

H2 kan nemt gennemtrænge cellelagene og subcellulære dele (mitokondrierne) og sprede sig med den mest imponerende hastighed H2 omdanner de fleste toksiske frie radikaler til vand uden den mindste negative indvirkning eller bivirkninger.

Tilbud

Antiinflammatorisk livsstil

H2 Pure Inhale -150ml/min Leje

DKK 500,00 / month and a DKK 5.000,00 sign-up fee

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons