Forskning: Basisk ioniseret vand og molekylær hydrogen – H2

www.iwater.dk - basisk vand og forskning

Forskning i basisk ioniseret vand og molekylær hydrogen H2

Et basisk miljø beskytter mod kræft

Sådan sagde Doktor Otto H. Warburg allerede tilbage i 1931, hvor han fik Nobelprisen for sin forskning inden for netop syre/base-balance. Han fandt frem til, at ”alle normale celler har en absolut forudsætning for ilt, men kræftceller kan leve uden ilt. Ingen regel uden undtagelse.”

Warburg understregede, at den egentlige årsag til kræft er iltmangel, som skaber en sur tilstand i den menneskelige krop. Han opdagede desuden, at kræft ikke kan overleve i et basisk miljø.

“WHO” mener, at stress er den største årsag til sygdom

Verdenssundhedsorganisationen WHO (World Health Organization) anslog allerede for 20 år siden, at i 2020 ville stress være den største sygdomsbyrde.

WHO mener, at kun 5% af den vestlige befolkning er 100% raske, 20% er kronisk syge, mens 75% af den vestlige befolkning er hverken syge eller raske.

Når mennesker fra gruppen af kronisk syge begynder at drikke ioniseret basisk vand med antioxidanter, vil flere kunne opleve helbredsmæssige forbedringer, mens de fleste oplever mere generelle forbedringer som, at kroppen føles yngre, man føler mere overskud, får bedre søvn og mere energi.

Den gruppe, som WHO definerer som værende 100% raske, er også dem, som mærker færrest forandringer, når de drikker ioniseret vand. Det giver god mening, da der ikke er sygdom i kroppen. Der er ikke oxidativt stress eller frie radikaler i kroppen, som de har gået og akkumuleret i kroppen i længere tid. Det ioniserede vand vil selvfølglig stadig sundhedsoptimere og rense, men det vil være mere forebyggende.

Mange oplever dog, at vandet er langt nemmere at drikke, og derved får de drukket mere. Læs artiklen om, hvorfor vandet er langt nemmere at drikke her.

Når et menneske får stress, handler det om meget mere end psykiske problemer.

Kroppen får stress

Kroppen kan blive stresset, hvis den ikke får de rigtige næringsstoffer og den rette mængde energi. Man kan psykisk håndtere et større pres, hvis kroppen er veludhvilet, velnæret og velhydreret. Det betyder også, at det er stressforebyggende, at kroppen får væske nok. Forskning har vist, at det er særligt stressforebyggende, hvis man drikker ioniseret, basisk vand med antioxidanter.

Ny forskning om hydrogenberiget vand —  Molekylært hydrogen (H2)

Ioniseret vand kan undertrykke cancercellers udvikling — cellevækst.

Læs hele studiet her.

Ioniseret vand kan forbedre livskvaliteten og dermed følgesygdomme efter strålebehandling. Ved at drikke ioniseret vand reduceres den stressbelastning som strålerne påvirker huden med.
Læs hele studiet her.

Ioniseret vand hæmmer tumorvækst.
Læs hele studiet her.

Ioniseret vand med molekylært hydrogen (ioniseret vand med antioxidanter)  forbedrer livskvaliteten og bivirkningerne for patienter under kemoterapi og cisplatin.
Læs hele studiet her.

Ioniseret vand har i denne undersøgelse vist sig som et kraftigt antitumormiddel.
Læs hele studiet her.

Ioniseret vand antioxidanter (molekylær hydrogen som er det korrekte videnskabelige ord for antioxidanter) er gavnligt til forebyggelse og lindring af neurologiske lidelser som alzheimers og parkinson — når sygdommene er pådraget pga. en stressbelastning.
Læs hele studiet her.

Undersøgelsen her tillige vist, at indtagelsen af ioniseret basisk vand med antioxidanter har en positiv indvirkning på den stress, der ligger bag udviklingen af sygdommen parkinson.
Læs hele studiet her.

Efter 48 uger fandt man signifikant forbedring hos parkinson-patienter, som drak ioniseret vand med antioxidanter (molekylært hydrogen). Til målingerne under forsøget havde man brugt UPDRS score.

En ny og større randomiseret kontrolleret dobbeltblind placebo undersøgelse er pt. igang for at kunne bekræfte dette resultat. Linket her vil blive opdateret, når resultaterne fra denne undersøgelse offentliggøres.
Læs hele studiet her.

Ioniseret vand med antioxidanter (molekylært hydrogen) viser i denne artikel at have neurologiske virkning og terapeutiske potentiale for bipolar lidelse og skizofreni.
Læs hele studiet her.

Ioniseret vand med antioxidanter (molekylært hydrogen) har vist sig effektiv til behandling af sclerose. Den aktive molekylærhydrogen i det ioniserede vand har vist sig at kunne forbede de neurologiske funktioner hos sclerose-patienter.
Læs hele studiet her.

Se også dette interview med Søren, som er sclerose-patient, og som har oplevet effekten af det ioniserede basisk vand med antioxidanter:

Ioniseret basisk vand med antioxidanter (molekylært hydrogen) har i flere forskningsundersøgelser vist sig nyttigt i mange henseender for alle kroppens celler, væv og generelt til hele organismen.

DIABETES 2

Man har i denne forskning konkluderet, at vand fra professionelle ioniseringsmaskiner har positive bioaktive, antioxidative egenskaber. Som følge af ioniseringsmaskinernes evne til at producere et højt indhold af molekylært hydrogen, har det ioniserede vand har vist sig særligt egnet til regulering af blodsukker hos type 2-diabetespatienter.

Læs hele studiet her.

SE INTERVIEW:  Diabetiker kan stabilisere sit blodsukker, og har reduceret flere af sine følgesygdomme.

DIABETES TYPE 1 

Ioniseret vand viser positiv effekt hos mus med type 1-diabetes, hvilket betyder, at det ioniserede vand måske kan være en mulig behandlingsmetode og/eller naturlig supplement til livet som diabetiker.
Læs hele studiet her.

Læs endvidere studiet her.

En undersøgelse af den moderne kosts syrebelastning af kroppen, og hvordan man med basisk ioniseret vand kan afhjælpe kroppens syrebelastning og opnå en mere effektiv udskillelse af kroppens affaldsstoffer

Undersøgelse, som viste, at ioniseret vand med antioxidanter var egnet til restitution og hydrering som forebyggelse af muskeltræthed og overbelastning.

Ved at give ioniseret vand gennem sonde, har man i denne undersøgelse kunne reducere sårstørrelse, og derved opnå en bedre heling hos svært syge, ældre patienter med liggesår og tryksår.

Forskere er enige om, at ioniseret vand med molekylær hydrogen er effektivt som forebyggelse af en lang række sygdomme

Molekylær hydrogen har vist sig nyttigt og bekvemt som en antioxidant og modifikator for genekspression under mange forhold, hvor oxidativ stress og ændringer i genekspression resulterer i cellulær skade. LÆS HELE UNDERSØGELSEN HER; Clinical Effects of Hydrogen – From animal and Human Diseases to Exercise Medicin.

Resistente mikroflora i tarmen gør os syge

Ioniseret hydrogen rigt vand kan positivt påvirke de resistente mikroflora i tarmen og genskabe en sundere balance. Se studie her.

Sport og ioniseret vand

Undersøgelse foretaget over to uger med gentagende sprint har man i målt syre-base status samt målt syre-base status i forbindelse med måling af udholdenhed. Begge med positiv effekt ved indtagelse af Chanson ioniseret vand til afbalancering af syrebaseret homeostase i hvile.

Effects of hydrogen rich water on prolonged intermittent exercise
https://www.minervamedica.it/en/journals/sports-med-physical-fitness/article.php?cod=R40Y2018N05A0612

Her finder du mere interessant fra videnskaben

MHI. (Molecular Hydrogen Institute)

MHI. er en non-profit videnskabelig organisation støttet af førende internationale forskere inden for studiet af hydrogen . På denne hjemmeside kan du finde den nyeste viden om molekylær hydrogen — herunder også ioniseret vand — og dets effekt i kroppen.

PubMed

På databasen PubMed finder du artikler og tidsskrifter inden for biovidenskaben og biomedicinske emner. Det er kun artikler og tidsskrifter, der opfylder PubMeds videnskabelige standarder, der udgives her, hvorfor alle emner undergår en kvalitetskontrol for videnskabelighed inden publicering. Det er United States National Library of Medicine (NLM), der ejer databasen.

Molekylær Hydrogen Studies

Portalen her er en selvstændig division af Center for Health, Exercise and Sport Sciences (CHESS). Her kan du finde videnskabelige undersøgelser af biomedicinsk anvendelse af molekylær brint – H2. Data er indsamlet fra de største peer review-baserede videnskabelige tidsskrifter og publikationer, samt relevante videnskabelige arrangementer.

Antiinflammatorisk livsstil

iWater Mini Ionizer Office

kr. 1.495,00

Antiinflammatorisk livsstil

iWater Mini Ionizer On The Go

kr. 1.599,00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons