PF-207 filtreringssystem med vandhane

Vil du være sikker på at du og din familie indtager rent drikkevand, som er renset for de urenheder/mikroorganismer der måtte være i vandet, ja så er dette filtersystem lige noget for dig.

Dette PF-207 filtersystem er lavet med kokosnøddeskaller, og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen, og stadig tillade de nødvendige mineraler at kommer med i drikkevandet.

Denne version kommer med medfølgende vandhane og kan derfor bruges uden en ioniseringsmaskine.

DKK 2.195,00

17 på lager

Rent vand ..den bedste investering
PF-207 filtreringssystem med vandhane

DKK 2.195,00

Delbetaling
202 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.195 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 202 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 2.423 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,32%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Rent drikkevand med PF-207 Filtersystem – inkl. vandhane

Vil du være sikker på at du og din familie får rent drikkevand, som er renset for de urenheder/mikroorganismer der måtte være i vandet, ja så er dette filtersystem lige noget for dig.

Dette PF-207 filtersystem er lavet med kokosnøddeskaller, og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen, og stadig tillade de nødvendige mineraler at kommer med i drikkevandet.

At have rent drikkevand er ikke en selvfølge, men i Danmark er vi heldige at have så rent drikkevand, at vi kan hente det direkte op fra undergrunden. Men desværre har tidens industrielle udvikling gjort, at vi ikke længere kan være sikre på, at vores postevand er så rent som vi troede. Der kommer flere og flere oplysninger frem til offentligheden om at vores grundvand desværre indeholder flere uhensigtsmæssige stoffer end vi gik rundt og troede. Det er især pesticidrester som der forefindes i flere og flere kommunale vandværker, og der er også undersøgelser som viser at selv unge skoleelever ophober f.eks. Round-up i deres urin.

I denne pakke medfølger en vandhane til filteret – det betyder, at det er lige til at bruge uden en ioniseringsmaskine – meget let at montere! Filteret kan ligeledes sættes foran en Chanson ioniseringsmaskine (mellem vandhanen og maskinen).

Nanoteknologi med sølvmembran

  • Nanoteknologi med sølvmembran filtrerer vandet for bly, kviksølv, aluminium, cadmium og andre tungmetaller
  • Fjerner op til 99% mikroorganismer
  • Fjerner klor og lugte
  • Fjerner VOC (flygtige organiske forbindelser)
  • Filteret er SGS testgodkendt til NSF42 certificeret drikkevand

Patenteret twist-lock og anti-lækage teknologi

Hurtig og nem installation. Ikke nødvendigt at frakoble vandet ved filterskift

Er fantastisk sammen vores ioniseringsmaskiner, hvor du får det reneste og sundeste vand, når du kombinerer disse med hinanden.

Læs mere om f.eks. vores Chanson Max HER

Specifikationer:

Dimensioner

116mm bred x 335mm høj.

Vægt

2,8 kg

Filterliv

8000 L eller maksimum 12 måneder

Flow

5,8 L pr. min.

Temperaturer

4,4 – 39 grader

Vandtryk

25 – 125 PSI

Forholdsregler

Må ikke udsætte for direkte sollys eller høje temperaturer. I uåbnet/forseglet tilstand kan filteret holde i 10 år. Ved anbrudt emballage bør filteret straks bruges for bedst mulig filtration.

 

Vægt 2 kg
Show Buttons
Hide Buttons