Nanofiltration Element 90%

Erstatningsfiltre til dit Nanofiltreringssystem. Disse to filtre kan fjerne op til 90% af det forekommende calcium og magnesium i dit postevand, så er meget anbefalesværdigt at bruge, hvis du bor i et område med meget kalk/calium i vandet.

2 stk. Nanofiltration Element filtre med 90% reduktion. Bruges i Nanofiltersystemet fra Chanson, som du ser et billede af herunder

SPAR 10% ved abonnement - klik her!

DKK 1.155,00

Nanofiltration Element 90%
Nanofiltration Element 90%

DKK 1.155,00

Nanofiltration Element 90%

2 stk. Nanofiltration Element 90% reduktion til Nanofiltersystemet.

Nanofilteret er det nærmeste du kommer på omvendt osmose system, men uden alle bi-effekterne. Vandet presses igennem en membran med 0,0001 mikron størrelse. Dette fjerner bakterier, vira og en række andre uønskede forureninger. Chanson Nanofiltersystem anses som en anti-bakteriel enhed, da de fleste kendte bakterier er 0,02 mikron eller større.

Chanson Nanofiltersystem kan bruges alene med den medfølgende vandhane, eller foran en ioniseringsmaskine, da nanofiltersystemets membraner (modsat alm. Omvendt Osmose-systemer) tillader de gode mineraler at passere igennem, og dermed komme din krop til glæde sammen med alle de gode egenskaber fra det basiske vand.

Nanofiltration Element 90% Abonnement

Vægt 0.5 kg
Show Buttons
Hide Buttons