Brusefilter Refill BF-C270

Forkæl din hud og beskyt dit helbred med rent og energifyldt vand.

Chanson Shower Filter Refill fjerner det resterende klor i vandet i mere end 20.000 liter vand (baseret på 100 gram calciumsulfit) med en effektivitet på mere end 99%. Chanson brusefilter er det eneste brusefilter på markedet, der blødgør og vitaliserer vandet samtidig med at det også fjerner klor og kloraminer.

BEMÆRK…. dette er et refill

DKK 240,00

Refill til til brusefilter med negative ioner
Brusefilter Refill BF-C270

DKK 240,00

Brusefilter Refill BF-C270

BEMÆRK – dette er et refill-sæt

Hvordan virker Chanson shower filter?

Swirling Anion Deflektor – Inde i brusefilteret sidder der en “Swirling Anion Deflektor” (se billedet nedenunder) som genererer negative ioner, når vandet bliver presset igennem filteret. Vandet bliver så at sige mere levende igen og fyldt med energi, som kroppen absorberer. Det gavner gavner kroppen i form af rensning af blodet, styrkelse af immunforsvaret, forbedret søvnkvalitet og mindre stress og træthed.

Keramisk FIR Ball Filtration – Inde i brusefilteret er der små specialiserede keramiske kugler, som reducerer vandets overfladespænding, så vandet føles blødere og plejer håret. Det giver fugtighed til håret, og gør tørt og genstridigt hår blødt og silkeagtigt.

 

Effektivitet

Vores calciumsulfit har evnen til at fjerne frit klor i ekstraordinær stor kapacitet og på meget kort tid. Effektiviteten er mere end 99% s, og reaktionstiden er på 0,8 sekunder. Vores calciumsulfit er lavet af calciumsulfit og food-grade bindemiddel gennem avanceret teknologi produktionsproces, så det færdige produkt er fast bundet, og der ikke sker pulver udvaskning. Gennem en strengt kontrolleret produktionsproces, kan vi sikre, at indholdet af calciumsulfit er mere end 94%.

Sikkerhed

Vores calciumsulfit har en meget lav opløselighed i både koldt og varmt vand, og er et pålideligt produkt uden tungmetaller og andre skadelige stoffer, såsom organiske forbindelser.

Bemærk – Vi bruger ikke calciumsulfit i Chanson ioniserings filtre eller Chanson filtre, men bruger det udelukkede i Chanson Brusefilter.

Hvordan installeres Chanson brusefilter?

Det er meget nemt at installere filteret på din bruser. Du skal blot skrue filteret på mellem armaturet og bruseslangen. Brusefilteret passer til langt de fleste gevind på brusearmaturer, som har et 1½” rørgevind. Ellers kan man købe et overgangsstykke hos sin leverandør af VVS-artikler.

Hvor lang levetid har Chanson brusefilter?

Filterets levetid afhænger af kvaliteten af dit lokale vand – jo renere og blødere vand – desto længere levetid. Men som udgangspunkt vil filterets levetid være omkring 15.000 – 20.000 liter, eller cirka 12 måneder.

Vejledning til filterskift på Chanson Brusefilter:

Udskiftningen af de keramiske kugler er nemt. Du skruer filterhusets dæksel af, og hælde de gamle kugler ud. Skyl filterhuset, og hæld herefter de nye og friske kugler i. Skru dækslet på igen og du har nu atter sund og energirigt vand.

 

Fordele ved Chanson Shower filter:

 • Sundere  og smukkere hår
 • Blødt, medgørligt og smidigt hår
 • genopretter balancen i hovedbunden
 • afhjælper tør hud
 • bevarer hårfarven i længere tid
 • mindre forbrug af sæbe og shampooer

Andre fordele/funktioner:

 • 100% miljøvenlig og naturlig
 • monteres nemt på enhver bruserarmatur
 • Filterlevetid på 15.000 – 20.000 L (cirka 12 måneder alt afhængig af vandet)
 • Prisbillig og lav vedligeholdelsesomkostning
 • Let at installere og nem at genopfylde
Vægt 0.250 kg
Show Buttons
Hide Buttons