Alkaline Stav – basisk vand på farten

Alkaline stav incl syre-base balance 

Med en Alkaline stav har du nu mulighed for at producere basisk vand, selv når du er på farten. Om det er på camping, gåture eller noget helt tredje, kan du nemt og simpelt opretholde et indre basisk miljø. Med Alkaline staven kan du hæve pH værdien i postevandet til 8-9.5 pH. og med hjælpe fra Syre-base balance planchen kan du hurtigt og nemt hjælpe dig selv til et stærkere immunforsvar.

 

DKK 99,00

71 på lager

Alkaline Stav – basisk vand på farten

DKK 99,00

Alkaline Stav

Med en Alkaline Stav har du mulighed for at producere basisk vand, selv når du er på farten. Om det er på camping, gåture eller noget helt tredje, kan du nemt og simpelt opretholde et indre basisk miljø. Med en Alkaline stav kan du hæve pH værdien i postevandet til 8-9.5 pH. Læg Alkaline staven ned i en flaske med vand, ryst flasken i 30 sekunder, lad nu flasken stå i 15-20 minutter og du kan nu nyde det friskproduceret ioniserede basiske vand. Den forventede levetid for én Alkaline Stav er 6 måneder, når der produceres 2-2,5 liter basisk vand om dagen.

Før du bruger din Alkaline Stav for første gang;

 1. Læg Alkaline staven i en ren flaske, fyld nu flasken halvt op med almindeligt postevand og ryst nu flasken i 30 sekunder. Når dette er gjort, hælder man nu vandet ud af flasken og gentager proceduren yderligere 2 gange, dette vil fjerne de overflødige løse mineraler som ligger i Alkaline staven.
 2. Fyld flasken igen og ryst den nu i 30 sekunder, lad nu flasken stå i 15-20 minutter før vandet indtages. Jo længere tid vandet ligger i flasken sammen med Alkaline Staven jo højere pH værdi vil du opnå.
 3. Brug en Alkaline stav til 500ml vand når du vil lave basisk vand. Brug to Alkaline stave hvis du vil lave 1L ioniseret vand.
 4. Når du har produceret basisk ioniseret vand vha. Alkaline staven er det bedst at drikke vandet imens det stadig er frisk. Drik tit.

Fordele ved Alkaline Staven;

 • Hæver vandets pH-værdi til 8-9.5
 • Ilter vandet
 • Fjerner de frie radikaler i vandet
 • Forbedrer blodcirkulationen
 • Øger næringsværdien i vandet
 • Forbedrer stofskiftet
 • Øger indholdet af sunde elementer i vandet. Dette er f.eks. mængden af calcium, kalium, natrium og magnesium.
 • Alkaline staven modvirker; forstoppelse, mavepine, fedme, søvnløshed, hjertekarsygdomme mm.

Dette indeholder Alkaline Staven;

Vandopløselig Calcium Karbonat: Disse sten er produceret i Futamata Hot Spring, Hokkaido i Japan. Stenene kan absorbere og udrense giftstoffer fra kroppen.

Specialfremstillet Turmalin: Stenene her er med til at skabe elektrolyse ved at producerer negative ioner og langbølget infrarød stråling. Disse faktorer giver antibakterielle egenskaber, ilter og ioniserer vandmolekylerne ved at splitte molekyleklyngerne, disse klynger bliver derfor meget små.

Forvitret Koral: Disse sten bliver hentet fra en mine i Japan på øen Hokkaido. Stenene har en helt unik egenskab da de udsender mineraler i vandet og derved gør det mildere.

Binchotan kul: Kulet her er japansk hvilket er meget specielt da det har markante absorberingsevner. Det absorberer urenheder samt tungmetaller og klorin. Det japanske kul er også med til at udsende langbølget infrarøde stråler, hvilket gør vandet renere sundere. Derudover er det også med til at give vandet en bedre smag.

Maifanshi sten: Disse sten indeholder og udløser sunde mineraler i vandet, samtidig med at det steriliserer og aktiverer vandet på en måde så urenheder udskilles.

Dekloriserende mineraler: Denne sten er med til at rense og fjerne klorin fra vandet.

Vægt 0.080 kg
Størrelse 21.5 × 7.5 × 3 cm
Show Buttons
Hide Buttons